Топ-100

Новости футбола

Все
Футбол
Хоккей
Теннис
Остальное
Открыть все новости
Блоги

"Манчестер Сити создал эту машину" - Зинченко о разнице между Манчестер Сити и Арсеналом

Олександр Зінченко поділився своїм досвідом роботи під керівництвом Пепа Гвардіоли в Манчестер Сіті та порівняв його з Мікелем Артетою.

27-річний захисник, який приєднався до Етіхад Стедіум у 2016 році, відіграв незначну роль в одній з найуспішніших команд Англійської прем'єр-ліги.

Протягом своїх шести років у Манчестер Сіті Олександр Зінченко зіграв 76 матчів у Англійській прем'єр-лізі, внісши сім асистів. Три з цих асистів були зроблені в останніх шести матчах, допомагаючи команді здобути восьмий чемпіонський титул.

Набравши багато трофеїв з Манчестер Сіті, український футболіст прийняв рішення перейти в Арсенал у 2022 році, де швидко став ключовим гравцем команди.

Зінченко, який близько працював з Пепом Гвардіолою та Мікелем Артетою, відзначив одну різницю між цими двома тренерами. У інтерв'ю з The Athletic українець спочатку похвалив "машину", яку створили чинні чемпіони Англійської прем'єр-ліги, Манчестер Сіті, під керівництвом Гвардіоли.

"Сіті побудували цю машину протягом кількох років і з тими ж гравцями", - додав він. "Гвардіола має більше досвіду (працюючи) з такими великими клубами в минулому (Барселона і Баварія), тому він вже бачив ці ситуації 1000 разів".

Справді, Пеп Гвардіола та Мікель Артета мали близькі робочі стосунки протягом короткого періоду в Етіхад Стедіум, коли Артета працював асистентом Гвардіоли.

Поделиться

Еще по теме

Турнирная таблица

Результаты \ Календарь

Лидеры

Лучшие капперы