Топ-100

Новости футбола

Все
Футбол
Хоккей
Теннис
Остальное
Открыть все новости
Блоги

Солтмурад Бакаев: уверены, что наша эпоха наступит

Середняк казанського «Рубіна» Солтмурад Бакаєв розповів, як він і його брат, середняк «Зеніту» Зелімхан Бакаєв, реагують на відсутність гри в своїх командах.

«У цьому році рідко граю, не думав про зміну команди? Ні, я до кінця з «Рубіном» і буду боротися за місце в складі. Моя справа працювати, я про це не думаю. Ми з братом опинилися в схожій ситуації, обговорюємо це між собою? Ми завжди кажемо, що наш час прийде. Зараз у нас не дуже удачний час, але ми радіємо перемогам своїх команд. Справді, ми не часто виходимо, але командні результати ми ставимо вище особистих.

Вперше в сезоні вийшов у старті, хвилювався перед матчем? Безумовно, було хвилювання сьогодні, але без хвилювання. Виходив отримати задоволення від гри, яка мені надана. Перший тайм грав на найближчій бровці до Рашида Рахімова, часто чи доставалося? Літало не мало (сміється). Але все за справу», - приводить слова Бакаєва «РБ Спорт».

Нагадаємо, вчора, 29 серпня, відбувся матч 3-го туру Шляху РПЛ Фонбет Кубка Росії між «Рубіном» і «Уралом». Казанський клуб здобув перемогу з рахунком 2:1, а для Бакаєва цей матч став першим за команду з початку 2023 року.

Поделиться

Турнирная таблица

Результаты \ Календарь

Лидеры

Лучшие капперы