Топ-100

Новости футбола

Все
Футбол
Хоккей
Теннис
Остальное
Открыть все новости
Блоги

Обнадеживающие новости о травме Зинченко перед матчем с Ливерпулем

Олександр Зінченко пропустив матч Арсеналу проти Фулхема через травму ікроножної м'язової групи, про серйозність якої Мікель Артета не міг уточнити. Після того, як Джакуб Ківіор мав проблеми на позиції лівого захисника проти Фулхема, а Такехіро Томіясу приєднався до збірної Японії перед Азіатськими іграми, вболівальники Арсеналу занепокоєні тим, що у них може не бути визнаного бека, коли вони зіграють проти Ліверпуля в цю суботу.

Протягом тижня було багато пропозицій щодо того, як Арсенал повинен вирішити цю проблему. Багато людей не хотіли бачити Ківіора знову грати на позиції лівого захисника, тому деякі пропонували повернення Кірана Тірні після його оренди в Реал Сосьєдад. Також були чутки про підписання лівого захисника.

Хороша новина полягає в тому, що на матч проти Ліверпуля Мікель Артета натякнув на те, що Олександр Зінченко може бути готовим для вибору. Він сказав про українського футболіста, за словами Football London: "Він добре прогресує. У нас є ще одне тренування завтра. Ми оцінимо, чи він готовий почати гру. Решта - немає новин".

Це фантастична новина, що Зінченко може бути готовим для вибору проти Ліверпуля. Сподіваюся, він повернеться до своєї найкращої форми. В будь-якому випадку, обговорюється придбання Арсеналом топового лівого захисника, і я вважаю, що це великий крок, який не повинен бути пропущений. Зінченко не завжди був дуже хорошим, і конкуренція може бути ідеальним способом мотивувати його покращитися.

Послухайте новий подкаст, де Джо Бродфут висловлює свою обґрунтовану думку про поразки від Вест Хема і Фулхема в кінці 2023 року Арсеналу.

Поделиться

Турнирная таблица

Результаты \ Календарь

Лидеры

Лучшие капперы